Trailers: “Mr. Robot” säsong 3, “Narcos” säsong 3 och “Halt and Catch Fire” säsong 4

Höstens TV-säsong närmar sig och nu börjar trailers till flera av de mest populära serierna dyka upp. Denna veckan har bjudit på bland annat “Mr. Robot”, “”Narcos” och “Halt and Catch Fire”.

“Mr. Robot”, serien om den briljanta programmeraren/hackaren Elliot (spelad av Rami Malek) men som samtidigt lider av social fobi och dystymi, är skapad av producenterna bakom “True Detective” och blev en hit redan från starten med massor av Emmy-nomineringar och vinster för första säsongen. I serien använder Elliot sina kunskaper som ett vapen för att skydda de han bryr sig om från människor som vill dem illa. Så småningom måste han dock göra ett val mellan sitt jobb på en dataskyddsfirma och “F-Society”, ett undergroundkollektiv med hackare som försöker rekrytera Elliot för att få världens mäktigaste och rikaste personer på fall. Förutom Malek ser vi Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallstrom, Grace Gummer, Michael Cristofer och Stephanie Corneliussen i rollerna, samt BD Wong som i tredje säsongen går från gästskådis till permanent del av rollistan. Serien kan ses på HBO Nordic och SVT.

https://youtu.be/CmtaZ8sOfbk

 

“Narcos” är gangsterserien som berättar den sanna historien om de ökänt våldsamma och mäktiga knarkkartellerna i Colombia. I första och andra säsongen fick vi dyka in i knarkkungen Pablo Escobars värld och tredje säsongen, med premiär på Netflix den 1 september, följer jakten på Cali-kartellen och dess fyra ledare.

 

”Halt and Catch Fire” har sedan starten varit kritikerrosad för sitt manus och skådespelarinsatser men lyckades trots detta inte locka tillräckligt många tittare för att den skulle få fortsätta. Fjärde säsongen blir den sista av serien som följer en grupp rebelliska entreprenörer under 80-talets IT-boom i USA.  Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé, Toby Huss och Anna Chlumsky repriserar alla sina roller i fjärde och sista säsongen, som har premiär i USA i mitten av augusti. Serien kan ses på C More och HBO Nordic i Sverige.

https://youtu.be/AKoTnNlIn60