Sista trailern inför premiären av ”Justice League”

Warner Bros. Pictures har släppt en nästan 3 minuter lång trailer till superhjältefilmen ”Justice League”. Det är den sista trailern innan premiären av filmen nästa månad.

Till skillnad från tidigare trailers får vi i denna se Superman, mer av Aquamans värld och även mer av filmens skurk Steppenwolf.

”Justice League” är den femte delen i det gemensamma filmuniversumet DC Extended Universe, efter ”Man of Steel”, ”Batman v Superman: Dawn of Justice”, ”Suicide Squad” och ”Wonder Woman”. Filmen regisseras av Zack Snyder och innehåller en stjärnspäckad ensemble med bl.a. Ben Affleck som Batman, Henry Cavill som Superman, Gal Gadot som Wonder Woman, Ezra Miller som Flash, Jason Momoa som Aquaman och Ray Fisher som Cyborg.

Filmen utspelar sig en tid efter händelserna i ”Batman v Superman: Dawn of Justice”. Inspirerade av Supermans uppoffring för mänskligheten försöker Bruce Wayne/Batman och Diana Prince/Wonder Woman samla ihop ett team av metamänniskor bestående av Flash, Aquaman och Cyborg för att sätta stopp för den onde Steppenwolf och hans arme av Parademons.

”Justice League” har Sverigepremiär den 17:e november.