Netflix presenterar avsnitten i säsong 4 av “Black Mirror” med kort trailer

Det har hittills inte kommit mycket information från Netflix gällande den kommande säsongen av “Black Mirror” men nu presenterar streamingtjänsten alla avsnitt ur säsong 4 i en kort trailer.

“Black Mirror” är en korsning mellan science fiction och satir som utspelar sig i en högteknologisk och snar, ofta dystopisk, framtid där människans främsta framsteg och mörkaste instinkter ligger väldigt nära varandra. Näthat, sociala medier, publika spektakel och datorspel står ofta i centrum för “Black Mirror” men alltid med en hårt skruvad twist. Vad händer när ett samhälle som är helt byggt på likes från människor som betygsätter varandra genom sina telefoner premierar de som har högt betyg och straffar de med lågt?  Vad händer när näthat får konsekvenser i det verkliga livet? Avsnittens ämnen varierar kraftigt men en sak har de ofta gemensamt: de utspelar sig i en mörk framtid som kanske inte är helt otänkbar.

Den nya trailern från Netflix visar små snuttar ur varje avsnitt i säsong 4 för att ge en ledtråd om vad de kommer att handla om.

De 6 avsnitten i fjärde säsongen blir alltså:

  1. Crocodile
  2. Arkangel
  3. Hang The DJ
  4. USS Callister
  5. Metalhead
  6. Black Museum

Säsong 4 av “Black Mirror” har premiär under hösten.