Fullängdstrailer till “Deadpool 2”

För två år sen fick vi för första gången se den charmiga antihjälten Deadpool, spelad av Ryan Reynolds, på stora duken. “Deadpool” blev en oväntad succé och både kritiker och publik hyllade den. Om knappt 2 månader får vi äntligen en uppföljare till filmen och nu har den första fullängdstrailern till den släppts!

I klippet får vi se nya färgstarka karaktärer som dyker upp i “Deadpool 2”. Bland annat spelar Josh Brolin rollen som Deadpools lekkamrat Cable och i rollen som Domino ser vi Zazie Beetz. Beskrivningen som släppts till filmen är precis så skön och skruvad som man kan förvänta sig av teamet bakom den galna (anti)hjältefilmen:

Efter att ha överlevt en attack från ett dödligt nötkreatur, kämpar den vanställde kafeteriakocken med att uppfylla sin dröm om att bli Mayberrys hetaste bartender, samtidigt som han försöker lära sig att klara sig utan sitt förlorade smaksinne. I jakten på att både återfinna sin krydda i tillvaron och hitta en fluxkondensator måste Wade slåss mot ninjor, yakuzan och ett gäng sexuellt aggressiva hundar, medan han reser jorden runt för att förstå vikten av familjen, vänskap och smak – samt få en nyupptäckt äventyrslust och den eftertraktade kaffekoppstiteln Världens Bästa Älskare.

Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand m.fl. repriserar sina roller och medverkar gör även bl.a. Terry Crews och Shioli Kutsuna. ”Deadpool 2″ har biopremiär 16 maj.